Általános információk

Az Őzdomb-Lakókert Nyíregyháza-Sóstóhegy festői környezetében – a dombokkal és erdőkkel körülölelt kertvárosi részen található.

A közel 23 hektáros új városrész ötvözi korunk modern technológiáját az építészeti hagyományokkal és esztétikai értékekkel. Az Őzdomb Lakókert szíve a központi tó, melynek partján a kicsik és nagyok egyaránt kikapcsolódhatnak. Innen sugaras elrendezésben találhatóak az ún. „bokrok”, ahol külön városrészekben csoportosulnak a családi házak. A 12 bokor közel 224 teleket ölel fel.

A tó partján a társasházi lakásokat kedvelő családoknak kínáljuk sorházainkat. Építészeti hagyományaink ápolásáról építész gárdánk által tervezett organikus stílusú, ám mégis modern típusházaink gondoskodnak, amelyek között Ön is megtalálhatja családja kedvencét. A Lakókert és a benne élők biztonságát a városrészt körülvevő kerítés, a 24 órás portaszolgálat és őrzés valamint beléptető rendszer biztosítja.

A tóparti sétányon igazán kikapcsolódhatunk, és hogy nemcsak a víz látványát élvezzük - egy működő vízimalomon és szélkeréken tanulmányozhatjuk a természet erőinek hasznosítását. A vízimalom mellett vizes játszó szórakoztatja a legkisebbeket.

Feltöltődés

Sóstói Aquarius

Hagyományőrzés

Sóstói múzeumfalu

Kikapcsolódás

Nyíregyházi állatpark

Őzdomb lakópark

Légi felvétel

Több nagyobb zöld sziget várja a kikapcsolódásra vágyókat. A sok ezer négyzetméteren természetes alapanyagokból felépített játszóterek, parkok, terek és a platánsor biztosítják a nyugodt körülményeket. Nemcsak a kicsik kedvence lesz az állatsimogató, ahol kulturált körülmények között figyelhetjük meg az állatokat. A társaságot összehozó petanque- és minigolf pálya pedig kitűnő kikapcsolódási lehetőséget kínál mindenki számára.

A központi tó partján található szolgáltató ház nem csak a vízre épített látványelem. Itt kap helyet a Lakókert üzemeltetési képviselete, de működik itt egy kis kávéház és egy belső wellness terem a felfrissülni vágyóknak. Az emeleten néhány szobát rendezünk be, a Lakókertbe érkező vendégek elszállásolására.

A Őzdomb-Lakókertet egy kispatak szeli át, melynek vize nemcsak a központi tavat táplálja, a főbejáratnál és a szolgáltató kertben található tórendszert is ez tölti fel.

A hagyományos infrastruktúrák mellett megjelennek a természetközeli alternatív módszerek. A villany és gáz mellett választható lehetőség a geotermikus-, a szolár- és a szélenergia használata is. A Lakókert energiaellátásáról a Lakóparktól nem messze található energiasziget gondoskodik.

A Lakókerten kívül - ám az itt lakók kényelmének biztosítására - alakítottuk ki „zöld-szolgáltató” övezetünket, ahol étterem, kis üzlet pékséggel, fodrászat – kozmetika, fitness terem és még több park és játszótér várja a feltöltődni vágyókat.

hektár
telek
órás portaszolgálat
boldog család