Az Őzdomb lakókert felépítése

A közel 23 hektáros új városrész ötvözi korunk modern technológiáját az építészeti hagyományokkal és esztétikai értékekkel. Az Őzdomb Lakókert szíve a központi tó, melynek partján a kicsik és nagyok egyaránt kikapcsolódhatnak, itt különböző szolgáltató és látványelemek biztosítják a kényelmet.

Innen sugaras elrendezésben találhatóak az ún. „bokrok”, ahol külön városrészekben csoportosulnak a családi házak. A 12 bokor közel 160 teleket ölel fel. Emellett a tó partján - kettős gyűrűs kialakításban található a 66 sorház.

Építészeti hagyományaink ápolásáról tervezői gárdánk által elkészített organikus stílusú, ám mégis modern típusházaink gondoskodnak, amelyek között Ön is megtalálhatja családja kedvencét.

Az Őzdomb Lakókertben tavak, patak, több nagyobb zöld sziget várja a kikapcsolódásra vágyókat.Közel 8 ezer négyzetméteren természetes alapanyagokból felépített játszóterek, parkok, terek nyújtják a hangulatos, nyugodt körülményeket. A lelki feltöltődésről az északi részen található Ökomenikus kápolna gondoskodik.

A Lakókerten kívül - ám az itt lakók kényelmének biztosítására - alakítottuk ki „szolgáltató” övezetünket, ahol étterem, vásárcsarnok bolttal, fittness terem és squash pálya várja a feltöltődni vágyókat. A főbejárat mellett kapott helyet a kisállasimogató, amely garantáltan a kicsik kedvence lesz.

A Lakókert és a benne élők biztonságát, a városrészt körülvevő kerítés, a Főbejáratnál elhelyezett 24 órás portaszolgálat és őrzés valamint beléptető rendszer biztosítja.

hektár
telek
órás portaszolgálat
boldog család